Verloskundig Echocentrum Beverwijk Castricum

Bloedverlies

Bloedverlies

Tijdens de zwangerschap kan er bloedverlies optreden. Bloedverlies in de zwangerschap geeft vaak spanning bij ouders. Indien je bloedverlies hebt is het verstandig om contact op te nemen met je verloskundige van praktijk Beverwijk of Castricum. Er wordt dan besproken of het wenselijk is een echo te laten maken en wanneer dit dan een goed moment is. Je verloskundige verstuurt een verwijzing naar het echocentrum waarna de afspraak kan worden ingepland. Bij bloedverlies (zeker in een vroeg stadium van de zwangerschap) is het vaak nodig een inwendige (vaginale) echo te maken. We proberen bij de echo een oorzaak voor het bloedverlies te vinden, maar soms is het niet mogelijk een duidelijke oorzaak/verklaring voor het bloedverlies te geven.

Hoe zit het met Kosten en Vergoedingen?

Wanneer je wordt doorverwezen door je verloskundige of gynaecoloog voor een echo in verband met bloedverlies dan wordt dit onderzoek vergoed door je zorgverzekeraar. Wij declareren de kosten dan rechtstreek bij hen. 

Professionele medische echo’s Regio Kennemerland? Maak direct een afspraak

Zowel voor medische echo’s als voor pretecho’s ben je van harte welkom bij Verloskundig Echocentrum Beverwijk Castricum. Je vindt ons in Beverwijk en Castricum. Eén van onze professionele echoscopisten (Deborah of Joan) ontvangt je graag in onze rustige echoruimten. Een afspraak maken doe je hier.