Verloskundig Echocentrum Beverwijk Castricum

Contact & Bereikbaarheid

Locaties

Je bent welkom voor je echo op locatie ‘Verloskundige praktijk Beverwijk’ of ‘Verloskundige praktijk Castricum’. Voor vragen over/afspraken voor echo’s bel je met ons en niet met je verloskundige.

Het echocentrum is bereikbaar via telefoon, email of via het contactformulier op de website. De assistente is aanwezig op dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

Verloskundigepraktijk Beverwijk
Schouwenaarsstraat 2c, 1945 SW Beverwijk
verloskundigepraktijkbeverwijk.nl

NB: de locatie in Beverwijk bevindt zich op de eerste verdieping van de praktijk en is alleen toegankelijk via een trap. Het is raadzaam hier rekening mee te houden met kinderwagens en personen die minder goed ter been zijn.

Verloskundigepraktijk Castricum
Dorpsstraat 102, 1901 EN Castricum
verloskundigepraktijkcastricum.nl

 

Bereikbaarheid

Telefoon: 06-49904733

Bereikbaar op dinsdag en vrijdag van 8:30-12:00 uur, op woensdag van 9:00-12:00 uur. 

Buiten deze tijden bel je bij spoed via je verloskundige.

E-mail: info@verloskundigechocentrumbc.nl

 

Facebook

Neem eens een kijkje op onze Facebook pagina. Beverwijk & Castricum

Instagram

Neem eens een kijkje op onze Instagram pagina’s. Beverwijk&Castricum

contact

7 + 3 =

Beverwijk

Verloskundig Echocentrum Beverwijk

Schouwenaarsstraat 2C,

1945 SW Beverwijk

Castricum

Verloskundig Echocentrum Castricum

Dorpsstraat 102,

1901 EN Castricum

Overige contactgegevens

Klachtenfunctionaris

Wat rot dat er zaken niet naar tevredenheid zijn verlopen. We gaan graag met je in gesprek over de gebeurtenis. Heeft het gesprek met de centrummanager niet het gewenst resultaat of vindt u het lastig om uw kritiek te uiten kunt u ook contact opzoeken met de onafhankelijke klachtenfunctionaris. Je kunt contact opnemen met stichting STBN  zij zullen de klacht met je oppakken; klachtenfunctionaris@stbn.nl. Je kunt bij haar terecht voor een advies over of de hulp bij de aanpak van uw klacht. Ook kan zij bemiddelen tussen jou en de medewerker waarover je een klacht heeft. De hulp van de klachtenfunctionaris is gratis. Als de bemiddeling van de klachtenfunctionaris onvoldoende gewenst resultaat heeft kun je je klacht voorleggen aan de geschillencommissie zorg. Deze commissie neemt ook schadeclaims in behandeling, het voorleggen van je klacht aan deze commissie kost 52,50 euro. 

Tips voor je afspraak

We heten je van harte welkom voor je medische echo of pretecho bij Verloskundig Echocentrum Beverwijk Castricum. De echo’s vinden plaats op afspraak, op onze prettige locaties. Om je voor te bereiden op de afspraak, geven we je graag een paar tips. Bekijk deze tips hier.

Opmerkingen of Klachten over ons?

Voor ons team staat het welzijn van jou en je ongeboren kindje altijd voorop. We doen er alles aan je te laten genieten van de echo en je een veilig gevoel te geven. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent, ondanks onze goede intenties. Zit je met vragen of twijfels? Bent je ergens ontevreden over? Vertel het ons dan, het liefst zo snel mogelijk. Als je er met onszelf niet uitkomt kun je terecht bij je verloskundige of de onafhankelijke klachtenfunctionaris (zie mail adres hierboven).