Verloskundig Echocentrum Beverwijk Castricum

Ons Team

Ons team

Verloskundig Echocentrum Beverwijk-Castricum is een initiatief van Verloskundige Praktijk Beverwijk en Verloskundige Praktijk Castricum.
Zie voor meer informatie de website van verloskundige Beverwijk en Castricum.

Ons team bestaat uit ervaren en zeer goed gecertificeerde echoscopisten die veel plezier beleven aan hun werk. Echoscopistes Deborah, Joan en Evelien staan voor je klaar om prachtige beelden te maken van jullie kind en hoogwaardige medische zorg te leveren. Assistente Ineke is bereikbaar voor vragen via mail en telefoon. 

De echo’s vinden plaats op je vertrouwde praktijk: Beverwijk of Castricum. Met zijn allen doen we ons uiterste best om jou de beste echo te geven en voor een prettige sfeer te zorgen op de praktijken, zodat jij je helemaal op je gemak voelt tijdens een afspraak. 

Om betrouwbaar echoscopisch onderzoek te kunnen doen moet iemand veel kennis hebben over embryologie, anatomie, obstetrie en gynaecologie. Daarnaast moet een echoscopist de kennis natuurlijk ook goed over kunnen brengen op de zwangere. Onze echoscopisten zijn allemaal aangesloten bij de BEN (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland) en worden elke twee jaar opnieuw gecontroleerd op hun vakbekwaamheid. Je weet dus zeker dat er een professional bezig is met jouw echo.

De kundige echoscopisten werken op nieuwe en hoogwaardige echo apparatuur, zodat we de meest scherpe beelden kunnen garanderen.

Ons team van ervaren, gecertificeerde mensen doet elke dag opnieuw hun best om de beste resultaten te bereiken tijdens het maken van een echo. We zorgen ervoor dat je in een rustige, informele sfeer op je gemak naar je kindje kunt kijken. Tijdens een bezoek staan we open voor al je vragen en feedback. De teams van Verloskundig Echocentrum Beverwijk-Castricum en de verloskundigen van praktijk Beverwijk en Castricum zijn  er namelijk voor jou en je kindje.